Verzenden & retourneren

Retourneren

Het kan voorkomen dat je van gedachten bent veranderd. Als het product ongebruikt en ongeopend is mag deze retour gestuurd worden. Vergeet niet om het retour formulier mee te sturen zodat wij dit kunnen verwerken.

Je kunt een product retour zenden tot 14 dagen nadat je de bestelling binnen hebt gekregen. Als je een gift hebt ontvangen en voldoe je door het retourneren niet meer aan de minimale orderwaarde, vragen wij je om ook de gift retour te sturen.

De geretourneerde producten worden altijd gecontroleerd. Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de retour is geaccepteerd.

Retourformulier

Bij TheMakeupbar worden de bestellingen altijd met liefde ingepakt. Toch kan het altijd voorkomen dat een product beschadigd is aangekomen of dat er iets mist. Wanneer dit het geval is adviseren we je contact op te nemen met de klantenservice, dan wordt er altijd gezorgd voor een passende oplossing!

Verwerking bestelling, levering en verzendkosten.

Standaardbestellingen: € 3,95 uniform tarief voor standaard verzending. Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst, worden binnen 1-2 werkdagen verwerkt, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product. Bestellingen die na 15:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt.

We doen ons uiterste best om, voor jouw gemak, een zo nauwkeurig mogelijke schatting te maken. Zodra je bestelling is verstuurd, verwijzen wij je naar de tracking informatie in de e-mailbevestiging voor de meeste recente details over de bezorging. Gebruik het verstrekte tracking nummer om uw pakket online te volgen.

Let op: De verwachte leveringsdatum is alleen van toepassing op artikelen die uit voorraad leverbaar zijn en is mogelijk niet beschikbaar. Levering van uitverkochte artikelen is afhankelijk van beschikbaarheid. De verstrekte data zijn schattingen en kunnen veranderen.

Regels en beperkingen voor verzending

Wij leveren elke bestelling volgens de leveringsoptie die je tijdens de bestelprocedure hebt gekozen.

Alle bestellingen worden verwerkt en verzonden op werkdagen, van maandag tot vrijdag (met uitzondering van feestdagen). Bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag worden de volgende maandag verwerkt.

Het is mogelijk om bestellingen buiten Nederland te bezorgen, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Elke levertijd is een schatting. We doen ons uiterste best om, voor jouw gemak, een zo nauwkeurig mogelijke schatting te maken. Bestellingen kunnen in één of meer verzendingen worden geleverd.

TheMakeupbar is niet aansprakelijk voor een vertraagde levering veroorzaakt door derden. Jouw pakket bevat alle benodigde informatie om de producten te retourneren.

Voor sommige artikelen en bestellingen moet bij bezorging een handtekening gezet worden. Als je er niet bent tijdens de bezorging, laat de leverancier een telefoonnummer of berichtje achter met een alternatieve leveringsmethode. Om een ​​veilige bezorging te garanderen en er zeker van te zijn dat je bestelling in goede staat wordt bezorgd, mag de leverancier de bestelling niet afleveren als je er niet bent.

Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen om op het genoemde adres te leveren. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor het niet leveren of een onjuiste levering in geval van onjuist ingevulde informatie.

Meer details over je bestelling kun je vinden in jouw persoonlijke account van TheMakeupbar.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.